31 étel, amit idén júliusban szerintünk el kell készítened

Nagyon finom, zöldségekben, gyümölcsökben gazdag finomságokat hoztunk nyár közepére. Akad egy-két hűsítő falat is, ha végre megérkezik a kánikula.

  1. 1.

    Kovászos uborka Mercedestől

  2. 2.

    Nyári ribizlis kardinális szelet

  3. 3.

    Fokhagymás-csilis savanyú cukkini olajban

  4. 4.

    Nyolctojásos meggyes piskóta

  5. 5.

    Szárított paradicsom otthon

  6. 6.

    Bazsalikomos borsókrémleves

  7. 7.

    Joghurtos barackhab

  8. 8.

    Bundázott tökrudacskák sütőben

  9. 9.

    Bögrés cseresznyés brownie

  10. 10.

    Márványsajtos nyári saláta

  11. 11.

    Pad thai Dacota konyhájából

  12. 12.

    Egyszerű kovászos pizza

  13. 13.

    Cukormentes málnás sajttorta

  14. 14.

    Nyári babfőzelék kovászos uborkával

  15. 15.

    Light tonhalas tésztasaláta

  16. 16.

    Naked cake erdei gyümölccsel és mascarponekrémmel

  17. 17.

    Meggyes túrókehely

  18. 18.

    Joghurtos cukkinikrém

  19. 19.

    Egyszerű vajbabfőzelék

  20. 20.

    Joghurtbundás rántott cukkini

  21. 21.

    Három alapanyagos joghurtos barackfagyi

  22. 22.

    Zöldfűszeres töltött karalábé

  23. 23.

    Zöldbab-pite

  24. 24.

    Vietnámi nyári tekercs mogyorószósszal

  25. 25.

    Görög gyümölcsleves

  26. 26.

    Egyszerű töltött tök

  27. 27.

    Nyári citromos csirke

  28. 28.

    Zöldségtócsni fokhagymás joghurttal

  29. 29.

    Paradicsomos töltött kelkáposzta

  30. 30.

    Sárgabarack-nektarin lekvár

  31. 31.

    Paradicsomos spagetti húsgombóccal

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek