Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Márványsajtos nyári saláta

Márványsajtos nyári saláta
Márványsajtos nyári saláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyári estéken gyors és friss ételként könnyen elkészíthető, nagy kedvenc nálunk a sajt, különbözőképpen gazdagítja a salátát, sültet, stb. innen jött az ötlet... Kipróbáltuk, és szívesen ajánlom mindenkinek, aki szereti az ételeit különböző sajtokkal megbolondítani.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megtisztítjuk a zöldségeket, külön felvágjuk őket, majd egy nagy tálban összekeverjük.
  2. Olívaolajjal meghintjük, megfűszerezzük, majd a salátaöntet után a felkockázott sajtokat ráhelyezzük, így a sajt krémes állaga miatt, jobban átadja az ízét összekeverés után.
  3. Kirakjuk edényekbe tálalás előtt.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 198
elküldve: 0
receptkönyvben: 135
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

eni

Mióta szakács: 2012.09.27.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

kéksajtos saláta, zöldségsaláta márványsajttal

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

590
piros kaliforniai paprika 2 közepes db
paradicsom 2 közepes db
fejessaláta 1 db
zöldhagyma 2 közepes db
lila hagyma 1 közepes db
uborka 150 g
sárgarépa 1 közepes db
joghurtos salátaöntet 40 ml
fokhagymakrém 1 ek
kéksajt 150 g
olívaolaj 1 ek
sonkásszalámi 100 g