31 étel, amit decemberben el kell készítened

Itt a december, a háziasszonyok nagy része már most a karácsonyi menüsoron töri a fejét. Kifogástalan recepteket hoztunk, hogy ne legyél gondban az ünnepi asztalnál.

  1. 1.

    Jeruzsálemi kalács

  2. 2.

    Egyben sült karaj csiperkegombás raguval

  3. 3.

    Diós csokitorta birskrémmel

  4. 4.

    Zöldséges-tormás virslileves

  5. 5.

    Diós-vaníliás hókifli

  6. 6.

    Datolyás karácsonyi linzer

  7. 7.

    Mézes-narancsos csirkecomb

  8. 8.

    Zselé szaloncukor

  9. 9.

    Szilvával töltött sertésszűz

  10. 10.

    Lekváros mézes puszedli csokoládéba mártva

  11. 11.

    Narancsos-kakukkfüves sertéskaraj

  12. 12.

    Sült kacsacombok almás-hagymás burgonyával

  13. 13.

    Kókuszos szaloncukor

  14. 14.

    Zöldséges rizottó grillezett fokhagymás harcsával

  15. 15.

    Fügelekvárral sült sertéscomb

  16. 16.

    30 perces csokis-diós kifli

  17. 17.

    Gesztenyével töltött pulyka

  18. 18.

    Göngyölt pulykamell

  19. 19.

    Részeges gesztenyegolyók

  20. 20.

    Ánizsos cookie

  21. 21.

    Egészben sült citromos csirke

  22. 22.

    Extra gyors szaftos mákos guba

  23. 23.

    Korhely pontyhalászlé

  24. 24.

    Meggyes-áfonyás pontyfilé vörösborral

  25. 25.

    Karácsonyi linzer

  26. 26.

    Cideres pulykacomb

  27. 27.

    Gesztenyés-aszalt szilvás pulykamell

  28. 28.

    Óriás ünnepi habcsók

  29. 29.

    Rosé kacsamell

  30. 30.

    Mézes golyók

  31. 31.

    Sütőben sült mákos guba

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek