Ezen a héten már másodjára a Gyorsan, valami finomat! felkiáltás vezényelt a konyhában. De hát nem is kell mindig órákig bíbeblődni ahhoz, hogy finomság kerüljön az asztalra.
Ezen a héten már másodjára a Gyorsan, valami finomat! felkiáltás vezényelt a konyhában. De hát nem is kell mindig órákig bíbeblődni ahhoz, hogy finomság kerüljön az asztalra.
Párolt rizs illik hozzá.
*hirdetés/ajánlat
Hozzászólások (21)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Petra! Ezt a receptet vettem alapul a mai elö-karàcsonyi ebédünkhöz, csak annyi különbséggel,hogy nekem még a multkorrol volt itthon lefagyasztva vörösboros hagymàs szosz, igy azt hasznàltam fel a szilva helyett. Hat isteni lett a végeredmény! Ugyhogy nagyon köszönöm. Kellemes Ünnepket!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. December 16-án kiemeltük cikkünkben: 12 lélegzetelállító gesztenyés hús karácsonyra
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. December 14-én kiemeltük cikkünkben: Karácsonyi menüajánló káprázatos receptekkel - leves, hús- és halétel illetve sütemény a legszebbekből
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. December 6-án kiemeltük cikkünkben: 12 csodaszép karácsonyi főfogás - kápráztass el mindenkit, hogy a te ünnepi menüd legyen a sztár
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. november 6-án kiemeltük cikkünkben: Mit főzzek ma? Gyönyörű elegancia a hétköznapokban is
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. szeptember 20-án kiemeltük cikkünkben: A mi 8 kedvenc őszi alapanyagunk, amiért érdemes várni az őszt
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. március 2-án kiemeltük cikkünkben: Megmutatjuk a hétvége legolcsóbb termékeit a Lidlben, Aldiban és Tescóban
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. December 21-én kiemeltük cikkünkben: 24 csodálatosan omlós karácsonyi húsétel
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. December 15-én kiemeltük cikkünkben: 10 ellenállhatatlan gesztenyés pulyka karácsonyra
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. december 1-jén kiemeltük cikkünkben: 31 étel, amit decemberben el kell készítened
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2015. december 4-én kiemeltük cikkünkben: 19 ínycsiklandó hétvégi vacsoraötlet
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2014. szeptember 21-én kiemeltük cikkünkben: Heti menü: az ősz kincseiből
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Petra!
Konyhakész gesztenyebelet hol tudok szerezni? :$ A segítségedet előre köszönöm! Hétvégén ezt tervezem megcsinálni, hogy majd Karácsony felé ezzel lepjem meg a családot és akkorra biztosan finomra sikerüljön! :)
Loló
Tes.óban lehet venni gyorsfagyasztott natúr, azaz cukrozatlan gesztenyemasszát, ha vki nem találna hozzá gesztenyét :)
Szia Villers,
az újhagymát karikázd, a fokhagymát pedig finomra vágjad
a vörösborban puhult szilva a borral együtt megy a húshoz, így nem vész kárba:-)
hagyma helyett szegfűszeget tettem, rendkívül finom lett tőle! :)
Szia!
Az újhagyma karikákra, a fokhagyma apróra vágva, vagy az is karikákra? És a vörösbor nem kell bele a szószba, csak a szilva főzésére kell, utána "kuka" (na jó, az azért nem :o) ?
Kedves Petra,
én Karácsonyra úgy készítettem hasonló ételt, hogy édes gesztenyemasszával és borba áztatott aszalt szilvával töltöttem a pulykamell szeleteket. Alufóliába tekerve sütőben sütöttem. Nagyon finom lett, hidegtálakhoz kitűnő szeletelve, kis salátával díszítve. A lényeg, hogy az édes gesztenyemasszát nagyon vékonyan kenjük a húsra, mert ha sok, akkor valóban túl édes lesz. De isteni!
Amurath! Én is így készítettem el karácsonyra, csak natúr gesztenyepürével, és a fenti recepthez hasonlóan fokhagymát és kakukkfüvet is tettem a masszába. Így cseppet sem volt édes, csak a szilva, és számomra így tökéletes volt. :) Ha még nem tetted fel a te verziódat, engedelmeddel én megtenném (a saját verziómmal persze).
szia Anna,
hát ne, mert az itt nem jó:-(
üdv,
Petra
Kedves Petra! Ha édes gesztenyemasszám van itthon, akkor hozzá se fogjak ehhez az ételhez?