30 étel, amit meg kell főznöd novemberben

Itt a november. Szomorú vagy nem, tény - próbáljuk legalább ételeinkkel csalogatóbbá tenni a közelgő telet, főzzünk melengető, szezonális alapanyagokból! 30 receptet hoztunk.

  1. 1.

    Fügelekvárral sült sertéscomb

  2. 2.

    Körtés lepény

  3. 3.

    Párolt lilakáposzta almával

  4. 4.

    Házi káposztás rétes

  5. 5.

    Gesztenyepüré házilag

  6. 6.

    Vegyes fűszeres zöldségchips sütőben sütve

  7. 7.

    Mézes-mustáros csicsókafőzelék

  8. 8.

    Chorizós tészta

  9. 9.

    Ötfűszeres almás pite

  10. 10.

    Mandulás-sütőtökös-csirkés kuszkusz

  11. 11.

    Fűszeres banánkenyėr

  12. 12.

    Libagombócok balzsamos sütőtökszósszal

  13. 13.

    Almasaláta

  14. 14.

    Mediterrán csicseriborsós édeskrumpli

  15. 15.

    Céklatorta csokival

  16. 16.

    Brassói rakott káposzta

  17. 17.

    Zelleres tojássaláta

  18. 18.

    Chia kocka pisztáciával

  19. 19.

    Füstöltpaprikás padlizsánkrém

  20. 20.

    Waldorf saláta

  21. 21.

    Körtés morzsasüti forró karamellel

  22. 22.

    Zöldfűszeres sertésszűz zelleres burgonyapürével

  23. 23.

    Sütőtökös chia puding

  24. 24.

    Mandulával és aszalt barackkal töltött alma

  25. 25.

    Zelleres burgonyaleves húsgombóccal

  26. 26.

    Borban párolt sült gesztenye

  27. 27.

    Alufóliában sült cékla

  28. 28.

    Húsmentes scsí

  29. 29.

    Hájas tészta gesztenyével töltve

  30. 30.

    Toszkán kelkáposztaleves

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk