Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mandulával és aszalt barackkal töltött alma

Mandulával és aszalt barackkal töltött alma
Mandulával és aszalt barackkal töltött alma
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Jamie 30 percesek szakácskönyv egyik receptje, némi módosítással. A hozzá kapcsolódó cikket itt olvashatod.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az almákat kicsumázzuk és a derekuknál körben bevágjuk a héjukat.
  2. A tojást beleütjük a késes betétű robotgépbe, hozzáadjuk a cukrot, a sárgabarackot és a mandulát, majd összedolgozzuk. A masszával megtöltjük az almákat.
  3. Sütőpapírral kibélelünk egy tepsit, a maradék tölteléket eloszlatjuk rajta, majd rátesszük a töltött almákat.
  4. Előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 175°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 640
elküldve: 0
receptkönyvben: 92
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Dávid

Mióta szakács: 2013.03.04.
336 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kategória: édes süti
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
alkalom: karácsonyi édességek, vasárnapi ebéd
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

mandulás barackos töltött alma

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

395
alma 4 közepes db
tojás 1 db
barna cukor 80 g
aszalt sárgabarack 100 g
mandula 100 g