Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: ünnepi Bálint-napi fogások csillagjegyed alapján

Közeleg a Bálint-nap, a szerelmesek ünnepe - ha idén Te sütsz és főzöl szerelmednek, ötletelj innen, méghozzá csillagjegyed alapján!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot – Bálint-napra várja különlegesebb főfogással szerelmet:

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Ha levest főzne kedvesének, válasszon innen:

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Édesség terén a csokisakat ajánljuk nekik az ünnepi napra:

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat – most is a húsokra szavaznak, ha főznek, csak picit extravagánsabbra veszik a figurát:

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Most egy egész ünnepi menüajánlatot mutatunk neki:

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Idén Valentinra végre creme bruléet szeretne készíteni:

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Ezt ajánljuk nekik Valentin-napra, amennyiben vegetáriánusok:

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Tengeri herkentyűkkel igazán különlegeset tehet az asztalra szerelmének:

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, és nagyon családcentrikus - idén úgy döntött, tortát készít szíve választottjának!

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Ha gyorsan szeretne ünnepélyeset, válassza a tésztákat!

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együtt érző lélek. Az olaszos ételek rajongói, ez a szerelmes vacsoránál sincs másképp:

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Ha idén épp diéta/fogyókúraszezonra esik a Bálint-nap, akkor se aggódjon:

ÉS EZEKET LÁTTAD?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!