31 vegetáriánus étel, amit januárban szerintünk próbálj ki

2020-ban azt fogadtuk meg, hogy jóval többször iktatunk be húsmentes napokat – saját testünk és a Föld érdekében is. Ti hogy vagytok vele? Jöhet pár vega recept?

  1. 1.

    Sült zöldségsaláta fetával

  2. 2.

    Cukkini bundában

  3. 3.

    Csőben sült brokkoli hagymás besamellel

  4. 4.

    Katsu curry padlizsánnal

  5. 5.

    Zellerkrémleves körtével

  6. 6.

    Hagymás-sajtos tepsis burgonya

  7. 7.

    Cékla carpaccio

  8. 8.

    Lilakáposzta-fasírt pankomorzsában

  9. 9.

    Csicseriborsós bulgursaláta citromos öntettel

  10. 10.

    Brokkolifasírt pirított magvakkal

  11. 11.

    Édesburgonya-rakottas

  12. 12.

    Egyedényes zöldséges spagetti

  13. 13.

    Rántott karfiol másképp

  14. 14.

    Pirított, ropogós csicseriborsó

  15. 15.

    Currys vöröslencseleves buggyantott tojással

  16. 16.

    Rukkolás lencsesaláta fetasajttal

  17. 17.

    Shakshuka, a Közel-Kelet lecsója

  18. 18.

    Marokkói sárgarépa-saláta

  19. 19.

    Klasszikus minestrone leves

  20. 20.

    Vega golyók tejfölös mártogatóssal

  21. 21.

    Fakorizo Papadimitriu Athina konyhájából

  22. 22.

    Legegyszerűbb Mac and Cheese

  23. 23.

    Édesburgonya-krémleves kókusztejjel

  24. 24.

    Almás-mézes coleslaw

  25. 25.

    Meleg quinoasaláta

  26. 26.

    Sült fokhagyma

  27. 27.

    Hajdinás kölesfasírt

  28. 28.

    Sütőtökös curry

  29. 29.

    Tojáskrém Napfény és fűszertől

  30. 30.

    Egészben sült, fűszeres karfiol

  31. 31.

    Céklatócsni

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek