Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csicseriborsós bulgursaláta citromos öntettel

Csicseriborsós bulgursaláta citromos öntettel
Csicseriborsós bulgursaláta citromos öntettel
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tartalmas, őszi saláta, amellyel biztosan jól fogsz lakni.

hozzávalók / 4 adag

A salátához:

Az öntethez:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bulgurt leöntjük 1,5-2 bögre forró vízzel, sózzuk, és 20 percre lefedjük. Ha megpuhult, leszűrjük.

  2. A csicseriborsót leszűrjük, a körtét és sajtot apró kockákra vágjuk.
  3. A petrezselymet és koriandert aprítjuk, a sárgarépát lereszeljük.
  4. Az újhagymát vékony szeletekre vágjuk, a magkeveréket forró serpenyőben néhány percig pirítjuk.

  5. Az öntethez elkeverjük a folyékony alapanyagokat a lereszelt fokhagymával, majd sózzuk-borsozzuk.

  6. A saláta összes alapanyagát egy nagy tálba öntjük, jól elkeverjük, majd meglocsoljuk az öntettel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 4 099
elküldve: 0
receptkönyvben: 81
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

vegyes saláta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

629
bulgur 1 bögre
csicseriborsó konzerv 250 g
sajt 200 g
petrezselyem 1 csokor
koriander 1 csokor
sárgarépa 1 nagy db
újhagyma 4 db
spenót 100 g
fenyőmag 30 g
körte 1 db
víz 5 dl
0 ízlés szerint
olívaolaj 4 ek
citromlé 1 citromból nyert
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint