Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lilakáposzta-fasírt pankomorzsában

Lilakáposzta-fasírt pankomorzsában
Lilakáposzta-fasírt pankomorzsában
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bevallom őszintén ennél az ételnél először a színe fogott meg, ami azért valljuk be büntet. Imádom a pici bő zsírban sült fasírt kreálmányokat, de a darált hústól az embernek azért hamar herótja tud lenni, így el kezdtem egy időben mindenből fasírtot építeni. Ennek eredményeként jutottam el a lilakáposzta fasírtig, ami a színén túl még a káposzta és a kömény csodálatos nászával is megajándékoz minket, és egy kegyetlenül egyszerű ételről van szó.  

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát a reszelő nagy lyukán reszeljük le, sózzuk be, majd hagyjuk állni egy 10 percet. Ezután nyomkodjuk ki belőle a vizet amennyire csak tudjuk.
  2. A fokhagymát vágjuk fel finomra, és a fűszerekkel, a tojással, a liszttel, valamint a morzsa felével keverjük össze.
  3. Formázzunk apró golyókat, és hempergessük meg a maradék morzsában őket. Forró olajban süssük ki őket, majd papírtörlőn csepegtessük le.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 25
össznézettség: 1 305
elküldve: 0
receptkönyvben: 41
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
1007 recept

egyéb elnevezések

káposztafasírt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

402
vöröskáposzta 0.5 db
finomliszt 10 dkg
fokhagyma 2 gerezd
őrölt fűszerkömény 2 teáskanál
borókabogyó 3 kávéskanál
tojás 1 db
panko 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint