Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cékla carpaccio

Cékla carpaccio
Cékla carpaccio
60 perc / előkészület: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tudtátok, hogy a sült cékla mennyei carpaccio alapanyag? Ha még sosem próbáltátok ezt az egyszerű, de nagyszerű vegán verziót, mindenképp tegyétek meg!

hozzávalók / 4 adag

Alap

Öntet

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklákat alufóliába csomagoljuk, majd 180 fokos sütőben kb. 45 percig sütjük. Hagyjuk kicsit kihűlni, majd meghámozzuk és felszeleteljük vékonyan.
  2. A céklaszeleteket elhelyezzük egy nagy tálon, és rászórjuk a tofut, gránátalmát, diót és zsázsát.
  3. Az öntet hozzávalóit összekeverjük, és rálocsoljuk a céklaszeletekre.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 994
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Green Evi

Mióta szakács: 2014.10.08.
15 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
alkalom: karácsonyi receptek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

céklás előétel

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

156
cékla 3 db
tofu 5 dkg
gránátalma 1 db
dió 1 marék
zöldfűszer 2 ek
citromlé 1 ek
tahini 1 kávéskanál
mustár 1 kk
juharszirup 2.5 ml
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint