Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édesburgonya-krémleves kókusztejjel

Édesburgonya-krémleves kókusztejjel
Édesburgonya-krémleves kókusztejjel
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan összedobható, szuper krémes édesburgonyakrémleves receptet ajánlunk a figyelmetekbe, ami ráadásul teljesen tejmentes is. Egész évben elkészíthető, de az első őszi hidegekben esik a legjobban elkanalazni egy-egy tálkával!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vörös- és az újhagymát üvegesre pirítjuk a kókuszzsíron. Hozzáadjuk a kockákra vágott édesburgonyát, valamint a felkarikázott sárgarépát.
  2. Sózzuk-borsozzuk, és felöntjük az alaplével. Fedő alatt addig főzzük, amíg megpuhulnak a zöldségek.
  3. Amikor megfőttek a zöldségek, adjuk hozzá a gyömbért, majd kézi mixerrel pürésítsük - szükség szerint önthetünk hozzá még vizet is.
  4. Adjuk hozzá a kókusztejet, és keverjük el. Tálaljuk frissen aprított korianderrel, újhagymával és durvára vágott földimogyoróval.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 523
elküldve: 2
receptkönyvben: 185
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
961 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: Halloween, vasárnapi ebéd
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

krémleves édesburgonyából

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

289
kókuszzsír 1 ek
vöröshagyma 1 db
újhagyma 2 db
édesburgonya 2 db
sárgarépa 2 db
alaplé 7 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
gyömbérpor 1 teáskanál
kókusztej 2 dl
koriander 0 ízlés szerint
földimogyoró 40 g