31 étel, amit októberben el kell készítened

Drukkoljunk, hogy legyen minél szebb vénasszonyok nyara, így minél több kellemes, napsütéses nap, amit mindenféle finomsággal koronázhatunk meg!

  1. 1.

    Kéksajttal töltött füge

  2. 2.

    Karfiolos pizza

  3. 3.

    Szénhidrátszegény sós karfiolrágcsa

  4. 4.

    Töltött mézes Sziszuka konyhájából

  5. 5.

    Sütőtökös gnocchi zsályával

  6. 6.

    Serranoba bújtatott füge kecskesajttal

  7. 7.

    Sült gyümölcsök joghurttal és házi morzsával

  8. 8.

    Gyümölcsökkel rétegezett chiapuding

  9. 9.

    Fügelekvár Katharosz konyhájából

  10. 10.

    Levendulás húsgolyók erdei gombás szószban

  11. 11.

    Minestrone leves kora őszre

  12. 12.

    Különleges körtelekvár

  13. 13.

    Fügetorta

  14. 14.

    Rókagombás-zsályás tészta

  15. 15.

    Diós-csokis körtetorta

  16. 16.

    Falusi szilvás-mákos pite

  17. 17.

    Chia kocka pisztáciával

  18. 18.

    Őszi zöldséges pite brie sajttal

  19. 19.

    Arany halrudak krémsajtos sütőtökpürével és pirított tökmagos salátával

  20. 20.

    Vegyes fűszeres zöldségchips sütőben sütve

  21. 21.

    Sütőtökkrémes csigák

  22. 22.

    Füstöltpaprikás padlizsánkrém

  23. 23.

    Dupla sajtos rakott padlizsán

  24. 24.

    Sütőtökös melegszendvics

  25. 25.

    Szilvás palacsinta

  26. 26.

    Kelkáposztás-szalonnás tészta buggyantott tojással

  27. 27.

    Fradileves

  28. 28.

    Körtés-kéksajtos ravioli

  29. 29.

    Őszi vitaminbomba

  30. 30.

    Körtekompót-torta

  31. 31.

    Spagetti gombás paradicsomos bazsalikomos szósszal

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk