Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rókagombás-zsályás tészta

Rókagombás-zsályás tészta
Rókagombás-zsályás tészta
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szuper egyszerű és gyors, őszi különlegesség, rókagombával, zsályával és sok-sok parmezánnal! :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát sós vízben kifőzzük, közben elkészítjük a gombás feltétet.
  2. A gombákat megtisztítjuk, hosszában félbe- vagy harmadokba vágjuk. Egy serpenyőben a vaj kétharmadát felhevítjük, majd néhány percig pirítjuk a gombát. Megszórjuk a felaprított zsályával, és keverünk rajta egyet.
  3. Hozzáadjuk a leszűrt tésztát és egy kevés főzővizet, majd sóval, borssal fűszerezzük.
  4. A gombás-tésztás keverékhez adjuk a maradék vajat és a reszelt parmezánt, jól elkeverjük, míg elolvad a vaj, majd azonnal tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 3 072
elküldve: 1
receptkönyvben: 48
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
781 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: Valentin-nap, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombás tagliatelle

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

343
hosszúmetélt 200 g
0 ízlés szerint
vaj 60 g
rókagomba 100 g
zsálya 8 db
bors 0 ízlés szerint
parmezán sajt 40 g