31 étel, amit májusban el kell készítened

Eper és spárga. Két szuper alapanyag, szezonjuk viszont szívbemarkolóan rövid. Májusi összeállításunkban szinte csak rájuk koncentrálunk, használjuk ki, süssünk-főzzünk velük!

  1. 1.

    Túrós málna tart

  2. 2.

    Rakott spárga

  3. 3.

    Spenótos tojásreggeli - casserole

  4. 4.

    Habos epres szelet

  5. 5.

    Spárgás öntött kenyér

  6. 6.

    Borsós-szalonnás petrezselymes újkrumpli

  7. 7.

    Epres tiramisu

  8. 8.

    Tavaszi chop suey

  9. 9.

    Epres koszorú

  10. 10.

    Fehércsokoládés-epertorta

  11. 11.

    Újragondolt finomfőzelék

  12. 12.

    Spenótos pulykagolyók sajtszószban

  13. 13.

    Citromos csirke spárgával

  14. 14.

    Csokoládés gyümölcstorta eperrel

  15. 15.

    Kijevi csirkemell sütőben sütve

  16. 16.

    Spárgával és sonkával töltött csirke

  17. 17.

    Epres-bodzás túrótorta GyorsanSüti konyhájából

  18. 18.

    Epres-mandulás-vaníliás torta

  19. 19.

    Illatos, sült bébi csirke

  20. 20.

    Spárga és halszeletek leveles tésztában

  21. 21.

    Epres New York cheesecake

  22. 22.

    Igazán finom főzelék

  23. 23.

    Epres-tejberizses torta

  24. 24.

    Citromos-spárgás spagetti vajhallal

  25. 25.

    Epres-rebarbarás álompite

  26. 26.

    Karalábés kocka

  27. 27.

    Ricottagnocchi spárgával és spenóttal

  28. 28.

    Bazsalikomos-erdeigyümölcsös-túrókrémes pite

  29. 29.

    Túrós pite epres-rebarbarás szósszal

  30. 30.

    Zöld istennő tészta

  31. 31.

    Epres-ricottás rácsos pite

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk