Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spárgával és sonkával töltött csirke

Spárgával és sonkával töltött csirke
Spárgával és sonkával töltött csirke
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szezonális finomság. Egyszerű, mégis különleges.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spárgát blansírozzuk: 1 percre forró vízbe tesszük, majd után hideg vízbe átpakoljuk, és ha lehűlt, kivesszük és lecsepegtetjük.
  2. A megtisztított csirkemellet óvatosan kiklopfoljuk, majd sózzuk-borsozzuk mindkét oldalát. Két-két spárgát néhány szelet mozzarellával együtt betekerünk egy-egy szelet sonkába, majd begöngyöljük egy-egy csirkemellbe.
  3. A csirkemellet egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Meglocsoljuk olívaolajjal, majd 190 fokos sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.
  4. Rizzsel tálaljuk.
  • sütési hőfok: 190°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 631
elküldve: 2
receptkönyvben: 68
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

göngyölt csirke

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

549
csirkemell filé 50 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
pármai sonka 4 dkg
zöldspárga 8 db
mozzarella 20 dkg
olívaolaj 2 ek
rizs 200 g
víz 4 dl