30 étel, amit júniusban nagyon melegen ajánlunk, hogy próbálj ki

Spenót, cseresznye, újburgonya, sóska, rebarbara, eper, málna, zöldborsó, karalábé, meggy, paprika, paradicsom, és megannyi finomság ezekből a most szezonális alapanyagokból. Ja, és a legszebb receptek júniusra!

  1. 1.

    Mini burgonyagratinok

  2. 2.

    Sóskamousse citromos krémmel

  3. 3.

    Spárgacézár

  4. 4.

    Lekváros-túrós töltött zsömle

  5. 5.

    Rebarbarás gin

  6. 6.

    Sárgarépavajban sült tojás

  7. 7.

    Nyári uborkasaláta

  8. 8.

    Bodzás-rebarbarás trifle

  9. 9.

    Borsós-szalonnás petrezselymes újkrumpli

  10. 10.

    Egyszerű epres sajttorta

  11. 11.

    Paprikás újburgonya kölessel

  12. 12.

    Zöldfűszeres töltött karalábé

  13. 13.

    Házi limoncello

  14. 14.

    Vegán epres-kölestúrós galette

  15. 15.

    Sóskafőzelék tükörtojással

  16. 16.

    Sült karfiol tahiniszósszal

  17. 17.

    Céklahummusz fehérbabbal

  18. 18.

    Kókuszkrémes zöldborsófőzelék Főzelékes Feritől

  19. 19.

    30 perces epres lepény

  20. 20.

    Vegán cseresznyés muffin

  21. 21.

    Lecsóágyon sült töltött paprika

  22. 22.

    Sütés nélküli málnás joghurtkocka

  23. 23.

    Zöldborsókrémleves gombachips-szel

  24. 24.

    Ázsiai uborkasaláta

  25. 25.

    Cseresznyés-meggyes-mandulás torta

  26. 26.

    Hagyományos zöldbableves

  27. 27.

    Joghurtos spenótsaláta

  28. 28.

    Reform töltött paprika kölessel

  29. 29.

    Tökös-lecsós tésztasaláta

  30. 30.

    Vajas-meggyes pite

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek