30 étel, amit novemberben kell megfőznöd

Az almás pite nagymamáink finom illatos süteményét juttatja eszünkbe, de egy hűvös őszi napon jól esik egy forró krémleves, egy szaftos rakott kel, és a ropogós sültek is. 

  1. 1.

    Diós ricottagombóc szőlős bormártással

  2. 2.

    Nyugat-afrikai földimogyoró leves

  3. 3.

    Sütőtökös chia puding

  4. 4.

    Szüreti kalács ahogy Coook készíti

  5. 5.

    Őszi sárgarépa-krémleves

  6. 6.

    Őszi töltött tök

  7. 7.

    Mandulával és aszalt barackkal töltött alma

  8. 8.

    Gombapaprikás vörösboros muffinnal

  9. 9.

    Cheddar sajtos sörleves

  10. 10.

    Fügelekvárral sült sertéscomb

  11. 11.

    Pot pie omlós marhával

  12. 12.

    Olvadós csokoládés desszert

  13. 13.

    Ötfűszeres almás pite

  14. 14.

    Birsalmás kosárkák

  15. 15.

    Szerecsendiós sárgaborsó-krémleves

  16. 16.

    Chorizós tészta

  17. 17.

    Libagombócok balzsamos sütőtökszósszal

  18. 18.

    Szőlős focaccia kecskesajttal és dióval

  19. 19.

    Mediterrán csicseriborsós édeskrumpli

  20. 20.

    Gyors szilvás desszert

  21. 21.

    Sült kolbász tormás pürével és zsályás pórémártással

  22. 22.

    Körtés-mogyorós csokitorta

  23. 23.

    Rókagombás omlett

  24. 24.

    Önmagával töltött édesburgonya

  25. 25.

    Őszi vitaminbomba

  26. 26.

    Portugál töktorta

  27. 27.

    Tepertős pogácsa szilvalekvárral

  28. 28.

    Boeuf Bourguignon

  29. 29.

    Szilvásgombóc ízű házi rétes

  30. 30.

    Szaftos rakott kel

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek