Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kínai sült oldalas zöldséges tésztával

Kínai sült oldalas zöldséges tésztával
Kínai sült oldalas zöldséges tésztával
70 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszer valami hasonlót láttam Wang mestertől főzni egy TV-műsorban. Csak improvizáltam abból, amit otthon találtam.

hozzávalók / 4 adag

Az oldalas

A zöldséges ragu

Tészta

Szólj hozzá!

elkészítés

Az oldalas

  1. Az oldalast a fűszerekkel feltesszük annyi vízben főzni, amennyi ellepi. Kb. 40 perc alatt fedő alatt puhára főzzük.

A zöldséges ragu

  1. A wokot felforrósítjuk, s benne az olajat is. Mikor forró, megpirítjuk benne a félfőre szeletelt hagymát, a csíkokra vágott fokhagymát és gyömbért.
  2. Hozzáöntjük a szószokat, és puhulási sorrendben az egyforma csíkokra vágott zöldségeket: répa, halványító zeller, zöldbab, paprika, újhagyma, és együtt velük a húst is pirítjuk. 4-5 perc alatt megpuhulnak a zöldségek.
  3. A húst kiszedjük.

Tészta

  1. A tésztát bő, sós vízben al dente főzzük, majd átszedjük a zöldséges szószba, és ott még 1 percig forraljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 840
elküldve: 2
receptkönyvben: 55
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
konyha: kínai
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, tejmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült oldalas, wokban sült oldalas, sült oldalas zöldséges tésztával

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

823
sertésoldalas 1 kg
csillagánizs 2 db
bors 1 kávéskanál
szegfűbors 1 kávéskanál
koriandermag 1 kávéskanál
fahéjrúd 1 db
fokhagyma 3 gerezd
gyömbér 1 teáskanál
1 tk
víz 1.5 l
sárgarépa 1 közepes db
kápia paprika 1 közepes db
halványító zeller 1 közepes szár
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
gyömbér 1 teáskanál
chiliszósz 1 ek
szójaszósz 2 ek
worcestershire-szósz 2 ek
halszósz 1 ek
barna cukor 1 teáskanál
rizsecet 1 ek
napraforgó olaj 2 ek
újhagyma 4 db
zöldbab 15 dkg
spagetti tészta 25 dkg
1 ek
víz 3 l