Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Erjedt rizsből készítik, a hagyományos rizsecet ecetsavtartalma mindösszesen 3-5%.
Íze kicsit édes, kicsit sós. Sem íze, sem illata nem hasonlít semilyen másik ecethez. Sokkal lágyabb mint a hagyományos ecetek. 
 A japán- és kínai konyha ízeinek meghatározója a rizsecet, a japánok szusijának nélkülözhetetlen kelléke, ettől kapja az étel jellegzetes savanykás ízét. Különböző salátaöntetekbe, fűszeres pácokba, mártogatnivaló szószokba egyaránt használjhatjuk. 

mikor vegyem

Bármikor

hogyan tároljam

Száraz helyen.

Rizsecet alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!