Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A koriander a Földközi-tenger vidékén őshonos fűszer, amelynek gyökere, levele és magja is használható fűszerként. A koriander magjának jellegzetesen erős, pikáns íze van, amely különleges aromát biztosít az ételeknek. Hazánkban leginkább savanyúságok készítésénél használják, de valójában számos módon felhasználható, az indiai és közel-keleti ételek egyik alapfűszere. Koriandermaggal ízesíthetünk sülteket, húspácokat, halételeket, szószokat, vagy éppen káposztás ételeket. Általában őrleményként használjuk. Aromája akkor érvényesül a legjobban, ha a sütés, főzés közben magas hőmérsékleten adjuk az ételhez.
 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Koriandermag alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!