Instant élesztő

A hagyományos élesztő por alakú formája, mely a friss élesztő víztartalmának kivonásával készül - így hosszú ideig eltartható. Ugyanarra használható mint a friss élesztő, mindenféle kelt tészták elkészítéséhez. Cukrot és meleg tejet vagy vizet kell hozzáadni és máris felhasználható a sütéshez.
Bármikor.
Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen, eredeti csomagolásban. Felbontás után vissza kell zárni.
fehérjetartalom
40.44 g
zsírtartalom
5.327 g
szénhidráttartalom
41.22 g
víztartalom
5.08 g
Foszfor
637 mg
Magnézium
54 mg
Nátrium
51 mg
Kalcium
30 mg
B6 vitamin
1.5 g
Niacin - B3 vitamin
40.2 mg
Kolin
32 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
13.5 mg
fehérje
40.44 g
Zsír
telített zsírsav
1.001 g
egyszeresen telített zsírsav
4.309 g
többszörösen telített zsírsav
0.017 g
ásványi anyagok
Kalcium
30 mg
Vas
2.17 mg
Magnézium
54 mg
Foszfor
637 mg
Nátrium
51 mg
Cink
7.94 mg
Réz
0.436 mg
Mangán
0.312 mg
Szelén
7.9 µg
szénhidrát
rost
26.9 g
víz
5.08 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
10.99 mg
Riboflavin - B2 vitamin
4 mg
Niacin - B3 vitamin
40.2 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
13.5 mg
Folát
2340 µg
Kolin
32 mg
K vitamin
0.4 µg
B12 vitamin
0.07 µg
C vitamin
0.3 mg
B6 vitamin
1.5 g
Zárjuk a hetet egy igazán ütős ebéddel, ami után mind a tíz ujjatokat megnyaljátok. Ízes karalábéleves, szaftos pásztortarhonya és habos-csokis profiterol várja, hogy eltüntessétek őket.
NosaltyBebarnult guacamole? Mai napi tippünkből megtudhatod, mit kell tenned, hogy többet ne forduljon elő!
Szász NóriMiért esik majdnem ugyanannyira jól evésről beszélni, vagy épp olvasni, mint enni? Miért került ki a gasztronómia az irodalom fontos témái közül, és miért lenne fontos, hogy visszakerüljön? Egyedül jobb főzni, vagy társaságban, és vajon hogy változott a rézmozsár NDK darálóvá? Többek között ezekről is beszélgettünk Nyáry Krisztiánnal.
Kormos LiliSzereted a főzeléket, de otthon te vagy az egyetlen, aki megeszi? Talán csak a megfelelő tálaláson múlik minden! Íme 10 főzelék, amire nem lehet nemet mondani.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Főzzünk ma zöldségekkel, gyorsan, friss és laktató fogásokat: igen, ez egyszerre mind lehetséges. Tészta, egytálétel, ragu vagy fasírt: ilyen sok minden közül válogathatunk.