Dijoni mustár

Dijoni mustár

Leírás

A dijoni mustárnak az a különlegessége, hogy a mustárlisztet éretlen szőlő levével keverik össze. Összetevői még az ecet, a só és a citromsav. A csípős mustárfajták magjának héját részben vagy teljesen eltávolítják. A dijoni mustárnak három különböző ízű változata létezik: enyhén csípős, közepesen csípős, és extracsípős. A dijoni mustár egyenletes, sima, de grízes állományú mustár, mely barna, ill. fekete mustármagból készül.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

; Hűvös helyen; felbontás után hűtőben.

465 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

Klorofilles víz: a legújabb őrület, amitől ragyogni fog a bőröd

Az éppen aktuális diétás és egészséges „csodaszerekkel” Dunát lehet rekeszteni – a legutóbbi mindent gyógyító elixírek a langyos citromos víz és a zellerlé voltak, most azonban új trónkövetelő jelent meg a színen. Úgy tűnik, minden egészségguru klorofill-vizet iszik manapság – de ér valamit valójában ez az étrendkiegészítő, vagy csak újabb használhatatlan trendről van szó?

Stuth-Nagy Niki

További cikkek