Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szupergyors zöldbors mártás

Szupergyors zöldbors mártás
Szupergyors zöldbors mártás
17 perc / előkészület: 2 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a fűszeres, főképp a borsos ételeket. Szerintem az egyik legjobb (és leggyorsabb) mártás, ami eszméletlen módon feldobja a legunalmasabb sültet is! 

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Néha, amikor még sűrűbbre szeretném készíteni a szószt, akkor teszek hozzá egy kevés keményítőt is.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldborsot mozsárban összetörjük.
  2. A felhevített vajon megpirítjuk a borsot. Vigyázzunk, mert egy idő után elkezd pattogni.
  3. Ekkor hozzáadjuk a mustárt, jól elkeverjük, és felöntjük a tejszínnel.
  4. Jól összeforraljuk, ízlés szerint sózzuk, és melegen tálaljuk.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 75
össznézettség: 46 182
elküldve: 0
receptkönyvben: 67
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Laura36

Mióta szakács: 2011.01.14.
77 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

mártás, borsos mártás, tejszínes zöldbors mártás

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

350
vaj 1 ek
zöldbors 1.5 ek
dijoni mustár 1 teáskanál
habtejszín 2 dl
0 ízlés szerint