Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mézes-mustáros salátaöntet

Mézes-mustáros salátaöntet
Mézes-mustáros salátaöntet
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Untam már a hagyományos olívaolajos dresszinget, így kitaláltam egy más ízvilágút. Grillezett sajtot készítettem, és hozzá kevert salátát, ezzel az öntettel. Nekünk nagyon betalált.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az alapanyagokat összekeverjük, majd lehűtjük.
  2. Friss, kevert salátára locsolva kínáljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 43
össznézettség: 124 613
elküldve: 14
receptkönyvben: 417
elkészítve: 61/66
Facebookon megjelent: -

szakács

Mercedes

Mióta szakács: 2011.08.22.
302 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, ebéd, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

salátaöntet, mézes saláta dresszing, mustáros salátaöntet

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

soriandi
soriandi Sun, 2017-11-26 19:10

Nagyon finom. Én is sötét balzsamecettel csináltam, meg a nyáron Görögországban vásárolt citromos olivaolajjal (meg persze citrommal), és isteni lett. Máskor is biztos, hogy megcsinálom.

Dynnye
Dynnye Fri, 2015-05-29 18:36

Szia!

Nálunk csak sötét balzsamecet volt itthon, de valami elképesztő finom öntet lett így is belőle! Tonhalsalátára raktam, gyorsan el is pusztítottuk vacsorára. :) Köszönöm a receptet, a balzsamecetből nálam szerelem lett. :)

killercsaj
killercsaj Fri, 2014-07-18 12:12

Elég járatlan vagyok a salátakészítésben, de ez valami isteni lett! Méz helyett folyékony édesítővel csináltam, és sötét balzsamecettel, a rukkolás vegyessalihoz különösen jól passzol, köszi a receptet! :)

56
méz 1 ek
olívaolaj 2 ek
dijoni mustár 2 teáskanál
citromlé 0.5 citromból nyert
fokhagyma 1 gerezd
fehér balzsamecet 1 teáskanál
víz 1 ek
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint