31 finomság, amit októberben el kellene készítened

Bizony, eltelt egy újabb hónap, és már bőven benne vagyunk az őszben. Igazítsd ehhez a konyhádat Te is, mi adjuk hozzá a legjobb recepteket!

  1. 1.

    Almás krumpli hurkamorzsával

  2. 2.

    Beignet

  3. 3.

    Forró karamellás tej

  4. 4.

    Rókagombás omlett

  5. 5.

    Mandulás-vaníliás kifli

  6. 6.

    Csőben sült zelleres krumpli

  7. 7.

    Párolt lilakáposzta almával

  8. 8.

    Marcipános-túrós püspökkenyér

  9. 9.

    Házi káposztás rétes

  10. 10.

    Sütőtökös rizottó

  11. 11.

    Narancsos-kardamomos kuglóf

  12. 12.

    Olasz babos-tésztás leves

  13. 13.

    Birsalmasajt

  14. 14.

    Gesztenyepüré házilag

  15. 15.

    Ukrán céklaleves

  16. 16.

    Olvadós csokoládés desszert

  17. 17.

    Ludaskása

  18. 18.

    Ötfűszeres kacsa szilvával édesburgonyával

  19. 19.

    Almás puffancs

  20. 20.

    Áfonyás bagel

  21. 21.

    Téli caprese

  22. 22.

    Sajtos karfiolkrémleves

  23. 23.

    Ragacsos pekándiós tekercsek

  24. 24.

    Forralt bor

  25. 25.

    Sajtgaluska, zöldséglevesbe illő

  26. 26.

    Bacondzsem

  27. 27.

    Tejfölös gombapaprikás

  28. 28.

    Bajor lúgos sörperec

  29. 29.

    Pulled pork szendvics

  30. 30.

    Kakaós-diós briós

  31. 31.

    Kaszinótojás Halloweenra

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek