30 étel, amit áprilisban el kell készítened

Azon kívül, hogy végre eljött a langyos, napsütéses tavaszi idő, az idei április a húsvétra készülődés jegyében telik, ezért mindenféle ünnepi finomságokat hoztunk nektek!

  1. 1.

    Túrós tejfölös kekszsüti

  2. 2.

    Rumos mézes krémes házi recept alapján

  3. 3.

    Húsvéti kosárkák Baileys-krémmel és lemon curddel

  4. 4.

    Rákóczi túrós gluténmentesen

  5. 5.

    Csokis-kekszes vendégváró szelet

  6. 6.

    Házi krémes levendulás eperraguval Nagy Esztertől

  7. 7.

    Rigó Jancsi a Nosalty konyhájából

  8. 8.

    Fahéjas kocka

  9. 9.

    Húsvéti sütinyúltorta

  10. 10.

    Húsvéti fonott kalács Timitől

  11. 11.

    Parmezános sós keksz

  12. 12.

    Húsvéti sonka

  13. 13.

    Kalácskenyér

  14. 14.

    Kívül-belül tökmagos pogácsa

  15. 15.

    Kalácstölcsér sonkás tojássalátával

  16. 16.

    Mákos kalácska

  17. 17.

    Házi kókuszkocka

  18. 18.

    Méteres sütemény

  19. 19.

    "Hangyás" rudacska

  20. 20.

    Mini képviselőfánkocskák

  21. 21.

    Mézes-mustáros sült sonka

  22. 22.

    Répaföld tortácska

  23. 23.

    Köményes sós nyuszik

  24. 24.

    Sonkás-tejfölös tekercs

  25. 25.

    Gyors libatepertős pogácsa, kelesztés nélkül

  26. 26.

    Nagyi házi zserbója

  27. 27.

    Csokis tekercs

  28. 28.

    Medvehagymás-sajtkrémes pogácsa

  29. 29.

    Sonkás csiga

  30. 30.

    Húsvéti diós-baracklekváros koszorú

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?