A 25 legfinomabb burgonyás étel

Unod már a sima krumplit? Akkor ez a cikk pont neked szól, hiszen rengeteg ötletet adunk arra, miként hozhatod ki a maximumot a konyhák egyik kedvenc alapanyagából.

A burgonya az egyik legsokoldalúbban használható zöldség: sűríthetünk vele főzeléket, kínálhatjuk köretként, rétegezve lerakhatjuk, fűszeres chipset csinálhatunk belőle, de édességekhez is jól megy, úgy mint a nudli vagy a gombóc. Rengeteg ötletünk van még, hogy mibe mutat a legjobban ez az olcsó alapanyag, de beszéljenek helyettünk inkább a receptek:

  1. 1.

    Darált hússal töltött burgonya 4. - tavasziasan

  2. 2.

    Hasselback burgonya

  3. 3.

    Gyors sült krumpli

  4. 4.

    Burgonyaropogós

  5. 5.

    Burgonyás lángos

  6. 6.

    Fokhagymás röszti

  7. 7.

    Tonhalas focaccia

  8. 8.

    Sült paprikás gnocchi

  9. 9.

    Chips a sütőből

  10. 10.

    Töki pompos

  11. 11.

    "Az igazi" svéd húsgolyók

  12. 12.

    Krumplis pogácsa 4. (hajtogatott)

  13. 13.

    Nyírségi gombócleves Kittitől

  14. 14.

    Tepsis burgonya Annától

  15. 15.

    Egészben sült csülök pékné módra

  16. 16.

    Pásztorpite ahogy Gréti készíti

  17. 17.

    Bolgár gyuvecs

  18. 18.

    Házmester stangli

  19. 19.

    Bundában sült burgonya

  20. 20.

    Burgonyatorta Tündér konyhájából

  21. 21.

    Mákos-fahéjas-mézes nudli

  22. 22.

    Krumplipüré karamellizált hagymával

  23. 23.

    Krumplikosárkák Alhambra módra

  24. 24.

    Palacsinta gombával és krumplival töltve

  25. 25.

    Tortillakockák

Olvastad már?

35 házi pizza, amiket bármikor ennél!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!