Tortillakockák
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 6% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
409
kcal
- 6% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
1635
kcal
- 6% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
85
kcal
- 6% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 22.5 g
Zsír
-
Összesen 27 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 299 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1262.4 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 27 mg
-
Kálcium 427 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 60 mg
-
Foszfor 387 mg
-
Nátrium 354 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 21.4 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 311.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 473 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 180 mg
-
D vitamin: 59 micro
-
K vitamin: 159 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 138 micro
-
Kolin: 207 mg
-
Retinol - A vitamin: 275 micro
-
α-karotin 29 micro
-
β-karotin 2122 micro
-
β-crypt 471 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1309 micro
Összesen
409
kcal
- 6% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 90 g
Zsír
-
Összesen 108.1 g
-
Telített zsírsav 52 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 37 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 1195 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5049.7 g
-
Cink 11 mg
-
Szelén 108 mg
-
Kálcium 1710 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 239 mg
-
Foszfor 1548 mg
-
Nátrium 1418 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 85.4 g
-
Cukor 34 mg
-
Élelmi rost 21 mg
VÍZ
-
Összesen 1245.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1893 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 13 mg
-
C vitamin: 719 mg
-
D vitamin: 236 micro
-
K vitamin: 637 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 552 micro
-
Kolin: 828 mg
-
Retinol - A vitamin: 1102 micro
-
α-karotin 115 micro
-
β-karotin 8489 micro
-
β-crypt 1885 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5238 micro
Összesen
1635
kcal
- 6% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.7 g
Zsír
-
Összesen 5.6 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 62 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 261.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 89 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 80 mg
-
Nátrium 74 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 64.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 98 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 37 mg
-
D vitamin: 12 micro
-
K vitamin: 33 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 29 micro
-
Kolin: 43 mg
-
Retinol - A vitamin: 57 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 440 micro
-
β-crypt 98 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 272 micro
Összesen
85
kcal
Hozzávalók
-
5 közepes db újhagyma
-
2 közepes db piros kaliforniai paprika
-
125 g tejföl
-
1 ek olívaolaj
Elkészítés
- A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
- Alufóliával kibélelelünk egy kb. 20*25-ös magas falú tepsit, majd körben bekenjük olívaolajjal.
- A fokhagymát, a felkarikázott újhagymát és az apró kockára vágott paprikákategyserpenyőbenkevés olívaolajon időnként megkeverve kb. 10 perc alatt puhára pároljuk. Hagyjuk kihűlni!
- A burgonyát apró kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük. Hűlni hagyjuk.
- A tojásokat, összekeverjük a tejföllel. Belekeverjük a reszelt sajtot és a metélőhagymát. A kihűlt paprikát és a burgonyát is hozzáadjuk. Sóval, borssal ízesítjük.
- A kibélelt tepsibe öntjük.
- Aranybarnára sütjük. (Kb. 45 perc) Hagyjuk hűlni.
- A széleit egy késsel leválasztjuk a fóliáról, és egy vágódeszkára borítjuk. Az alufóliát lehúzzuk az aljáról.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Tepsi mérete: 20*25
- Sütés ideje: 45 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 282
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 15062
- Feltöltés dátuma: 2010. szeptember 26.
Ajánló
Olívaolajjal és sült paradicsommal megkent friss bagett illik hozzá.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Barcelonai tengerparti tapas bárban ettünk pont ilyet. A gyerekeknek nagyon bejött ez a "magyar"' változat.