r
Nosalty Logó

Mediterrán halraguval töltött teljes kiörlésű tönkölypalacsinta

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Baroness konyhája
Mediterrán halraguval töltött teljes kiörlésű tönkölypalacsinta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Halragu

Palacsinta

Összesen 688 kcal
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Halragu

Palacsinta

Összesen 2746 kcal
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Halragu

Palacsinta

Összesen 124 kcal
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    41.6 g

Zsír

  • Összesen
    39.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    159 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1810.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    67 mg
  • Kálcium
    233 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    126 mg
  • Foszfor
    573 mg
  • Nátrium
    801 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    308.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    175 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    106 mg
  • D vitamin:
    171 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    106 micro
  • Kolin:
    135 mg
  • Retinol - A vitamin:
    64 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    1196 micro
  • β-crypt
    246 micro
  • Likopin
    4519 micro
  • Lut-zea
    513 micro
Összesen 688 kcal
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    166.4 g

Zsír

  • Összesen
    159.5 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    78 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    634 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7242.4 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    270 mg
  • Kálcium
    932 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    503 mg
  • Foszfor
    2291 mg
  • Nátrium
    3203 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    181.3 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    1232.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    698 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    423 mg
  • D vitamin:
    684 micro
  • K vitamin:
    108 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    422 micro
  • Kolin:
    541 mg
  • Retinol - A vitamin:
    255 micro
  • α-karotin
    40 micro
  • β-karotin
    4785 micro
  • β-crypt
    982 micro
  • Likopin
    18074 micro
  • Lut-zea
    2052 micro
Összesen 2746 kcal
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    7.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    329.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    104 mg
  • Nátrium
    146 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    218 micro
  • β-crypt
    45 micro
  • Likopin
    822 micro
  • Lut-zea
    93 micro
Összesen 124 kcal

Hozzávalók

Halragu

Palacsinta

Elkészítés

Halragu

  1. A halat kiolvasztjuk, felkockázzuk és besózzuk. A kápia paprikát daraboljuk és a magházától megfosztva késes aprítóban a paradicsomlével összeturmixoljuk.
  2. Serpenyőben, az olívaolajon a szeletelt fokhagymát megpirítjuk, átkeverjük a római köménnyel, az őrölt korianderrel, a bazsalikommal, az oreganóval, a chilivel és a szardellapasztával, felöntjük a paradicsomos paprikaszósszal és adunk hozzá még 100 ml vizet.
  3. Kb. 20 percig alacsony hőfokon időnként megkavarva mártás sűrűségűre főzzük. Hozzáadjuk a kapribogyót, a felkarikázott olívabogyót és a halat és rázogatva pár perc alatt készre főzzük. Ha szükséges, sózzuk még.
  4. A palacsintákat megtöltjük a halraguval, a tetejére medvehagyma pestot locsolunk és reszelt parmezánnal meghintjük. Citrommal és vegyes salátával kínáljuk, amihez szintén pestot locsolunk dresszingként.

Palacsinta

  1. Közben a hozzávalókból bekeverjük a palacsinta tésztát és kisütjük.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 4
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 148
  • Feltöltés dátuma: 2023. február 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mediterrán halraguval töltött teljes kiörlésű tönkölypalacsinta
Baroness konyhája 89 recept

Hozzávalók

Halragu

Palacsinta

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!