Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A vegyes zöldsaláta tetszőlegesen kiválasztott salátákból, illetve egyéb zöldségekből összeállított keverék, amelyet alap esetben olajjal, ecettel, illetve sóval fűszerezünk. A vegyes zöldsaláta készítéséhez a friss idényzöldségek a legalkalmasabbak, de felhasználhatunk fagyasztott, illetve konzervzöldségeket is. Az alapanyagoktól függően használhatunk különféle eceteket elkészítése során. Általában köretként fogyasztjuk hús- illetve halételek mellé, vagy magában, öntettel tálaljuk. Sokan előételként eszik a vegyes zöldsalátát. Diétázóknak, fogyókúrázóknak fogyasztása különösen ajánlott, hiszen a salátakeverékben található zöldségek pótolják a kiesett vitamin, illetve tápanyagszükségletet.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Salátakeverék alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!