Szardellapaszta

A szardella egy apró halfajta (kb. 8 centiméteres), amely Atlanti-, és a Csendes-óceánban, valamint a Földközi-tengerben él. Miután kifogás után hamar elveszti finom ízét, ezért frissen ritkán exportálják, hazánkban az olajban tartósított változata, illetve szardellapaszta formájában kapható. A szardellapaszta nem más, mint a szardella tubusos változata, amelyből nagyjából két borsónyi adag felel meg egy halfilének. A szardellapaszta kiválóan alkalmas különböző szendvicskrémek, szószok, salátaöntetek ízesítésére, illetve ízletes fűszer készíthető belőle húsokhoz, zöldségekhez.
Bármikor.
Hűvös helyen.
fehérjetartalom
14 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
7 g
víztartalom
0 g
Nátrium
5571 mg
fehérje
14 g
Zsír
ásványi anyagok
Nátrium
5571 mg
szénhidrát
rost
7 g
vitaminok
A gyárban állítólag 14 éves gyerekek csontoztak csirkét, az ellenőrzés során pedig a vezetőség megpróbálta elbújtatni őket.
NosaltyHa nem szeretnéd hűlt helyét találni a boltok polcain ennek az élelmiszernek, akkor mihamarabb vegyél belőle.
NosaltyHa van már otthon air fryerünk, akkor azért, ha még nem, akkor pedig sóvárgásból-álmodozásból mentsük el az alábbi recepteket, jól fognak jönni!
NosaltyA gyárban állítólag 14 éves gyerekek csontoztak csirkét, az ellenőrzés során pedig a vezetőség megpróbálta elbújtatni őket.
Ha szeretnénk elkerülni a magas vérnyomást, akkor érdemes csínján bánni az egyik népszerű tejtermék fogyasztásával.
Letudhatjuk az ünnepi hajsza nagy részét, ha már most elkészítünk egyet-kettőt az alábbi hosszan elálló karácsonyi süteményekből. Nem fognak megromlani, bepenészedni, csak álljuk meg a folytonos rájuk járást!