Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (3)

leírás

Dél-Európában, a Földközi-tenger térségében őshonos kapri cserje bimbója. Még virágzás előtt, ki nem nyílt állapotban szüretelik és fonnyasztás után sós, ecetes olajban tartósítják. Minél kisebb a rügy, annál jobb a minősége. Salátákhoz, mártásokhoz, szószokhoz, halakhoz, pizzákhoz használjuk.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőszekrényben.

Kapribogyó alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (3)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        tiberius86
        tiberius86 Mon, 2011-04-04 09:12

        KAPRI BOGYO?
        Kernem ha valaki megirna nekem a Latin nevet a kapri bogyonak halasan megkoszonem