Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Élénk zöld színű, zsenge borsófajta, melyet leszednek, mielőtt a borsószemek kifejlődnének a héjban. A cukorborsó egészben megehető, erre utal francia elnevezése is (mange-tout = „edd meg az egészet”). Tehetjük nyersen salátákba, rövid párolás/ főzés után pedig kitűnő köret, a lényeg, hogy roppanós maradjon.

mikor vegyem

Amikor kapható éppen.

hogyan tároljam

Hűtőszekrény zöldséges rekeszében egy-két napig eláll.

Cukorborsó alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!