31 étel, amit márciusban mindenképpen főzz meg

Spenót, újkrumpli, újhagyma, spárga, sárgarépa, karalábé, medvehagyma, hónapos retek, sóska - végre beindul az újjászületés, itt a tavasz!

  1. 1.

    A legegyszerűbb medvehagymás pogácsa

  2. 2.

    Kinder Bueno

  3. 3.

    Zöldségleves ricottás gnocchival

  4. 4.

    Raffaello szelet 2.

  5. 5.

    Madársaláta retekkel és francia kerti öntettel

  6. 6.

    Fűszervajas grillezett hal

  7. 7.

    Tárkonyos zöldségleves Kathy konyhájából

  8. 8.

    Zöld istennő tészta

  9. 9.

    "Fordulj meg" túrós sütemény

  10. 10.

    Petrezselyemleves

  11. 11.

    Spenótos-ricottás pikniksüti

  12. 12.

    Mézes-mázos grill oldalas

  13. 13.

    Borsós-szalonnás petrezselymes újkrumpli

  14. 14.

    Sajtos-gombás zöldséges tészta

  15. 15.

    Spenóttal töltött tészta Bornemisza Anna szakácskönyvéből

  16. 16.

    Medvehagymás csirkemell fehérboros-tejszínes mártással

  17. 17.

    Gazdag tavaszi spenótsaláta

  18. 18.

    Tavaszi tarhonya

  19. 19.

    Ricotta torta áfonyával

  20. 20.

    Tavaszi káposztasaláta variációk

  21. 21.

    Új-zélandi báránysült mentaszósszal

  22. 22.

    Citromos pite Heston Blumenthal nyomán

  23. 23.

    Sóska saláta

  24. 24.

    Amerikai almás pite egészségesen

  25. 25.

    Provence-i újkrumpli

  26. 26.

    Krémsajttal töltött zellerszár

  27. 27.

    Medvehagymás-sajtos mini piték

  28. 28.

    Hamis krémtúrós szelet

  29. 29.

    Pécsi pesto

  30. 30.

    Eszter szelet

  31. 31.

    Hagymás-sajtos kukorica-krémleves

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!