r
Nosalty Logó

Spenótos frittata baconnal zöldségekkel és reszelt sajttal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hobbychef
Spenótos frittata baconnal zöldségekkel és reszelt sajttal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 496 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 994 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 91 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.5 g

Zsír

  • Összesen
    35.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    304 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1808.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    462 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    98 mg
  • Foszfor
    536 mg
  • Nátrium
    659 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    378 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    483 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    56 mg
  • D vitamin:
    77 micro
  • K vitamin:
    336 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    201 micro
  • Kolin:
    271 mg
  • Retinol - A vitamin:
    169 micro
  • α-karotin
    110 micro
  • β-karotin
    3709 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    7389 micro
Összesen 496 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.9 g

Zsír

  • Összesen
    71.9 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    607 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3617.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    91 mg
  • Kálcium
    924 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    195 mg
  • Foszfor
    1071 mg
  • Nátrium
    1318 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.5 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    756.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    967 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    112 mg
  • D vitamin:
    154 micro
  • K vitamin:
    672 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    401 micro
  • Kolin:
    542 mg
  • Retinol - A vitamin:
    338 micro
  • α-karotin
    219 micro
  • β-karotin
    7419 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    14779 micro
Összesen 994 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    330.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    98 mg
  • Nátrium
    121 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    61 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    679 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    471 micro
  • Lut-zea
    1352 micro
Összesen 91 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát, a paprikát, s a gombát felszeleteljük, a fokhagymát aprítjuk, a paradicsomot nyolcadoljuk. A hagyma zöldet félretesszük. A spenótot felvagdaljuk.
  2. Egy nyél nélküli serpenyőben, az olajon megdinszteljük a hagymát. Hozzátesszük a zöldségeket, fűszerezzük. Időnként megkeverjük.
  3. Közben a tojást a tejjel felverjük, fűszerezzük, a zöldségekre öntjük.
  4. A sajtot lereszeljük, a rántottára szórjuk.
  5. 10 perc elteltével rászórjuk az újhagyma zöldjét, s a serpenyőt betesszük a 200 C fokra előmelegített sütőbe, s grillfokozaton még bő 10 percig sütjük.
  6. A rántotta felét tányérra szedjük, szórunk még rá kakukkfűvel és oregánót, kenyérrel fogyasztjuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 570
  • Feltöltés dátuma: 2015. április 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

A frittata az olaszok rántottája. A hozzávalók tetszőlegesek, én most ezt a változatot készítettem el.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek