Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mediterrán omlett

Mediterrán omlett
Mediterrán omlett
18 perc / előkészület: 10 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fűszeres Eszter exkluzív Floriol receptje. Egy ráérős reggeli a teraszon, minden hétvégét megkoronáz. Az omlett igazi villásreggelinek való, tulajdonképpen bármivel tölthetjük, de nyáron érdemes kihasználni a sok zöldséget. Ez a változat piros húsú paprikával, fetával, olajbogyóval készült.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat habverővel kicsit felverjük, majd hozzáadjuk a tejszínt, a lisztet és a fűszereket. Két serpenyővel dolgozzunk, hogy egyszerre készüljenek el az omlettek.
  2. Olajat forrósítunk, beleöntjük egyenlő részben a tojást, és alacsonyra vesszük a lángot.
  3. A serpenyő egyik felére szórjuk a sajtot, a vékony karikára vágott paprikát és az olajbogyót, majd amikor a tojás már kezd megkocsonyásodni, óvatosan lapáttal ráhajtjuk a másik felét is a lepénynek.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 878
elküldve: 0
receptkönyvben: 116
elkészítve: 2/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Floriol

Mióta szakács: 2011.06.07.
20 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldséges omlett, omlett feta sajttal, kapribogyós omlett

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

265
tojás 4 db
finomliszt 1 evőkanál
habtejszín 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
feta sajt 10 dkg
olajbogyó 10 db
kapribogyó 1 ek