Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Leveszöldség fasírt

Leveszöldség fasírt
Leveszöldség fasírt
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A zöldség alaplé megfőtt zöldségeiből készült kis zöldségfasírtok. Megvallom őszintén, nem rajongok a levesben főtt zöldségért, de kidobni sem szeretném - ebben a formában viszont szuper!

hozzávalók / 6 adag

A zöldségfasírthoz

A mártogatóshoz

ajánlat

Bármilyen maradék főtt zöldséggel turbózható, és egyben is megsüthető. A fűszerezésen bátran variáljatok!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A főtt zöldségeket összevágjuk, egy mély tálba tesszük, a hagymákat megszabadítjuk a héjuktól, és szintén a tálba tesszük.
  2. Botmixerrel pürésítjük az egészet, sózzuk, borsozzuk.
  3. Hozzáadjuk a tönkölykorpát, összegyúrjuk, ha kell, utánafűszerezzük.
  4. Beleforgatjuk őket a zsemlemorzsába (ez a lépés kihagyható) majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben készre sütjük.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 166
elküldve: 1
receptkönyvben: 264
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Dacota

Mióta szakács: 2009.11.28.
504 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

főtt zöldséglepény, zöldségfasírt maradék főtt zöldségből

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

193
sárgarépa 3 nagy db
fehérrépa 2 közepes db
karalábé 1 közepes db
zeller 0.5 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
csiperkegomba 4 közepes db
póréhagyma 1 db
fokhagyma 1 fej
petrezselyem 1 csokor
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 3 csipet
tönkölybúzapehely 10 dkg
görög joghurt 175 ml
snidling 0.25 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
citromlé 0.25 citromból nyert