Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Jambalaya SPAR konyhájából

Jambalaya SPAR konyhájából
Jambalaya SPAR konyhájából
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Különleges, kifejezetten nyári egytálétel, ami zseniálisan finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajat és az olívaolajat felhevítjük, és zsírjára pirítjuk a felkarikázott kolbászt, majd kiszedjük.
  2. Ugyanebbe az edénybe beletesszük a finomra vágott zellert, hagymát, a feldarabolt paprikát, és néhány percig pirítjuk, amíg meg nem puhulnak. Hozzáadjuk a fokhagymát, az oreganot és a kakukkfüvet, elkeverjük, és beletesszük a paradicsomot és a paradicsompürét, sózzuk, borsozzuk, és átkeverjük.
  3. Hozzáadjuk a leveskockából készített alaplevet és a babérlevelet, felforraljuk, és beletesszük a rizst. Amikor a rizs már majdnem kész, hozzákeverjük a megtisztított garnélát, és készre főzzük.
  4. Aprított újhagymával és petrezselyemmel megszórva, citrommal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 3 202
elküldve: 1
receptkönyvben: 21
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
175 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

kolbászos-garnélás rizs zöldségekkel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

723
vaj 2 ek
olívaolaj 1 ek
kolbász 200 g
sűrített paradicsom 100 g
leveskocka 1 db
rizs 300 g
babérlevél 2 db
garnéla 300 g
vöröshagyma 1 db
halványító zeller 3 közepes szár
zöld kaliforniai paprika 1 db
piros kaliforniai paprika 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd
cayenne bors 1 tk
kakukkfű 1 tk
oregánó 1 tk
paradicsom 200 g
újhagyma 4 közepes db
petrezselyem 1 csokor
citrom 1 db
víz 1 l