Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (1)

leírás

Nyersen barnás-szürkés színű, főzött állapotban rózsaszínes rák. Számos fajtája létezik, a legismertebbek a királyrák és a tigris garnéla. Finomabb végeredményt kapunk, ha héjastul készítjük el és csak azután pucoljuk meg a rákot. A garnélát rövid ideig szabad hevíteni, különben megkeményedik a rákhús.

mikor vegyem

Egész éven át kapható.

hogyan tároljam

Hamar megromlik, így vásárlás után mielőbb, de 24 órán belül mindenképpen, készítsük el.

Garnéla alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (1)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Törölt Felhasználó
        Törölt Felhasználó Fri, 2011-02-11 19:35

        A garnélákat mindkét oldalán fokhagymás vajban szép aranybarnára sütöm./ Kb 2 2 perc/
        A már majdnem megfőtt rizshez kockára vágott gyümölcsöt adok. Együtt tálalom. Finom.