Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-borsós csirkeleves karácsonyra

Gombás-borsós csirkeleves karácsonyra
Gombás-borsós csirkeleves karácsonyra
70 perc / előkészület: 10 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Minden évben jönnek vendégek hozzánk karácsonyra, és mindig szeretek finom ételt kínálni. Sokszor gondolkodok, mit is készítsek,é s ezt a levest találtam ki, mindenki örömére. Egy meleg, jól beízesített leves szerintünk hozzátartozik az ünnepekhez!!! :-)))

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Én házi ételízesítőt használok hozzá, recept itt

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajon az előre megpucolt, feldarabolt csirkeszárnyakat, csirkefarhátat megpároljuk. A vöröshagymát hozzáreszeljük. 10 perc után hozzáadjuk a kockára darabolt zöldségeket, a gombát is. Kevergetve pároljuk.
  2. Majd a lisztet hozzáadva, pirítjuk 1-2 percig. Pirospaprikával meghintjük, paradicsomlével feleresztjük. Jól elkeverjük, befűszerezzük, a fokhagymát is beletörjük. Hozzáöntjük a vizet, és jó puhára főzünk mindent. Kóstoljuk, és utána ízesítjük. Melegen tálaljuk. Jó étvágyat!!
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 722
elküldve: 1
receptkönyvben: 35
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
718 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

borsós gombás csirkeleves,csirkeleves,fűszeres csirkeleves,karácsonyi csirkeleves,csirkeleves,zöldségleves csirkével

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

516
csirkeszárny 8 db
csirkefarhát 3 db
vaj 10 dkg
csiperkegomba 4 közepes db
vöröshagyma 2 közepes db
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 2 közepes db
zeller 1 kis db
zöldborsó 25 dkg
finomliszt 1 ek
fűszerpaprika 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 1 teáskanál
bazsalikom 1 teáskanál
kakukkfű 1 kk
szerecsendió 3 csipet
fokhagyma 3 gerezd
paradicsomlé 2 dl
víz 4 l