Csirkefarhát

Leírás

A csirke nyaktövétől a gerincen majd a medencecsonton át húzódó bordás része, mely a püspökfalatban végződik. A húsboltok legkelendőbb portékája, melyből kitűnő levest lehet főzni, valamint sütve és pörköltnek is finom fogás. A farhát népszerűségét olcsó ára is indokolja.

Csirkefarhát
319
Kalória
14.1g
Fehérje
-
Szénhidrát
28.7g
Zsír
58.1g
Víz
79g
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Csirkefarhát

fehérjetartalom

14.05 g

zsírtartalom

79026.73 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

58.1 g

gramm csirkefarhát?

Top ásványi anyagok

Foszfor

113 mg

Nátrium

64 mg

Magnézium

15 mg

Kalcium

13 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.19 g

Niacin - B3 vitamin

4.835 mg

C vitamin

1.6 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.819 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

14.05 g

Zsír

telített zsírsav

8.34 g

egyszeresen telített zsírsav

12.25 g

többszörösen telített zsírsav

6.14 g

koleszterin

79 g

ásványi anyagok

Kalcium

13 mg

Vas

0.94 mg

Magnézium

15 mg

Foszfor

113 mg

Nátrium

64 mg

Cink

1.26 mg

Réz

0.047 mg

Mangán

0.018 mg

Szelén

12.1 µg

szénhidrát

víz

58.1 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.051 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.116 mg

Niacin - B3 vitamin

4.835 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.819 mg

Folát

6 µg

Retinol

75 µg

E vitamin

0.37 mg

K vitamin

2.4 µg

B12 vitamin

0.25 µg

A vitamin

75 µg

C vitamin

1.6 mg

B6 vitamin

0.19 g

40 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Egyszerű tökfőzelék

Van, aki tejjel, van, aki csontlével, megint mások kovászos uborka levével készítik - mi így szeretjük, egy kis fűszerpaprikával és sok sok kaporral.

Hagyományos töltött paprika

Turós Emil konyhai alapmű szakácskönyvéből származik a recept. Aki kedveli a hagyományos ízeket, ezzel a recepttel biztosan nem lő mellé.  Az elkészítését annyival egészíteném ki, ...