Kókuszzsír

Kókuszzsír

Leírás

A kókuszzsírból/olajból két tipust használhatunk az egészségünk védelmében: Szűrt kókuszzsír (inodore): Szagtalan íztelen magas laurinsav tartalmú termék (43,2%) kiváló sütéshez (fritőz), főzéshez és bármilyen étel pl. magyar, készítéséhez a semleges íze miatt. A kókuszzsírt gőzőléssel 110 foknál távolítják el a koprából, vegyileg nem kezelt, emiatt a különleges tulajdonságait megőrzi. Egyszerűen csak használja sütéshez, főzéshez.Szűz kókuszzsír VCO (virgin, extra virgin): Kellemes kókusz illatú és aromájú magas laurinsav tartalmú termék (43,2/). Kiváló főzéshez, pároláshoz és külső bőr haj kezeléshez. A kókuszzsírt 55 fokon nyerik ki a kókusz húsból speciális módon.

Mikor vegyem

Ha egészséges zsiradékot szeretnénk használni a főzéshez!

hogyan tároljam

Nem romlik könnyen. Felbontás után sem muszáj hűteni.

653 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

További cikkek