Kókuszzsír

Kókuszzsír

Leírás

A kókuszzsírból/olajból két tipust használhatunk az egészségünk védelmében: Szűrt kókuszzsír (inodore): Szagtalan íztelen magas laurinsav tartalmú termék (43,2%) kiváló sütéshez (fritőz), főzéshez és bármilyen étel pl. magyar, készítéséhez a semleges íze miatt. A kókuszzsírt gőzőléssel 110 foknál távolítják el a koprából, vegyileg nem kezelt, emiatt a különleges tulajdonságait megőrzi. Egyszerűen csak használja sütéshez, főzéshez.Szűz kókuszzsír VCO (virgin, extra virgin): Kellemes kókusz illatú és aromájú magas laurinsav tartalmú termék (43,2/). Kiváló főzéshez, pároláshoz és külső bőr haj kezeléshez. A kókuszzsírt 55 fokon nyerik ki a kókusz húsból speciális módon.

Mikor vegyem

Ha egészséges zsiradékot szeretnénk használni a főzéshez!

hogyan tároljam

Nem romlik könnyen. Felbontás után sem muszáj hűteni.

100g Kókuszzsír

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

90.509 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0.03 g

Hány kalória

gramm

kókuszzsír?

Top ásványi anyagok

Kalcium

1 mg

Vas

0.05 mg

Cink

0.02 mg

Top vitaminok

Kolin

0.3 mg

E vitamin

0.11 mg

K vitamin

0.6 µg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

telített zsírsav

82.475 g

egyszeresen telített zsírsav

6.332 g

többszörösen telített zsírsav

1.702 g

ásványi anyagok

Kalcium

1 mg

Vas

0.05 mg

Cink

0.02 mg

szénhidrát

víz

0.03 g

vitaminok

Kolin

0.3 mg

E vitamin

0.11 mg

K vitamin

0.6 µg

Címlapról ajánljuk

További cikkek