Kacsamell

Leírás
A hízott kacsa mellehúsa mely a szárnyakhoz kapcsolódik. Ha a kacsamellet bőrével együtt vesszük meg, akkor lesüthető saját zsírjában (konfitálás). Ha zsírszegényen szeretnénk megsütni, akkor lebőrözve kell a sütőbe tenni - így a sütés kevesebb ideig tart. A legfinomabb a kicsontozott kacsamell, amelyet hagyományosan a levágástól számított második napon kell elkészíteni.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtőben.
100g Kacsamell
fehérjetartalom
18.28 g
zsírtartalom
77004.61 g
szénhidráttartalom
0.94 g
víztartalom
73.77 g
Top ásványi anyagok
Foszfor
203 mg
Nátrium
74 mg
Magnézium
19 mg
Kalcium
11 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.34 g
Kolin
53.6 mg
C vitamin
5.8 mg
Niacin - B3 vitamin
5.3 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
18.28 g
Zsír
telített zsírsav
2.32 g
egyszeresen telített zsírsav
1.54 g
többszörösen telített zsírsav
0.75 g
koleszterin
77 g
ásványi anyagok
Kalcium
11 mg
Vas
2.4 mg
Magnézium
19 mg
Foszfor
203 mg
Nátrium
74 mg
Cink
1.9 mg
Réz
0.253 mg
Mangán
0.019 mg
Szelén
13.9 µg
szénhidrát
víz
73.77 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.36 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.45 mg
Niacin - B3 vitamin
5.3 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
1.6 mg
Folát
25 µg
Kolin
53.6 mg
Retinol
24 µg
E vitamin
0.7 mg
D vitamin
3 µg
K vitamin
2.8 µg
B12 vitamin
0.4 µg
A vitamin
24 µg
C vitamin
5.8 mg
B6 vitamin
0.34 g