Kacsamell

Kacsamell

Leírás

A hízott kacsa mellehúsa mely a szárnyakhoz kapcsolódik. Ha a kacsamellet bőrével együtt vesszük meg, akkor lesüthető saját zsírjában (konfitálás). Ha zsírszegényen szeretnénk megsütni, akkor lebőrözve kell a sütőbe tenni - így a sütés kevesebb ideig tart. A legfinomabb a kicsontozott kacsamell, amelyet hagyományosan a levágástól számított második napon kell elkészíteni.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Kacsamell

fehérjetartalom

18.28 g

zsírtartalom

77004.61 g

szénhidráttartalom

0.94 g

víztartalom

73.77 g

Hány kalória

gramm

kacsamell?

Top ásványi anyagok

Foszfor

203 mg

Nátrium

74 mg

Magnézium

19 mg

Kalcium

11 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.34 g

Kolin

53.6 mg

C vitamin

5.8 mg

Niacin - B3 vitamin

5.3 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

18.28 g

Zsír

telített zsírsav

2.32 g

egyszeresen telített zsírsav

1.54 g

többszörösen telített zsírsav

0.75 g

koleszterin

77 g

ásványi anyagok

Kalcium

11 mg

Vas

2.4 mg

Magnézium

19 mg

Foszfor

203 mg

Nátrium

74 mg

Cink

1.9 mg

Réz

0.253 mg

Mangán

0.019 mg

Szelén

13.9 µg

szénhidrát

víz

73.77 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.36 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.45 mg

Niacin - B3 vitamin

5.3 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

1.6 mg

Folát

25 µg

Kolin

53.6 mg

Retinol

24 µg

E vitamin

0.7 mg

D vitamin

3 µg

K vitamin

2.8 µg

B12 vitamin

0.4 µg

A vitamin

24 µg

C vitamin

5.8 mg

B6 vitamin

0.34 g

Címlapról ajánljuk

Van-e új a nap alatt? 6 izgalmas új étterem a...

A balatoni gasztronómia évről évre egyre színesebb képet mutat. Míg minden szezonban nagy port kavarnak az aktuális szállás-, strandbelépő- és lángosárak, nem telik el év figyelemreméltó új helyek bejelentkezése nélkül. Hat új hely hat különböző stílusban, avagy csúcsgrill, Bíró Lajos-féle óriási rántott hús és kultúrbüfé a Balaton körül.

Nosalty

További cikkek