r
Nosalty Logó

Sült kacsacomb és kacsamell

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Sült kacsacomb és kacsamell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 1050 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 4205 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 179 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58 g

Zsír

  • Összesen
    82.9 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    291 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1145.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    674 mg
  • Nátrium
    263 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    332.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    145 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    170 mg
  • Retinol - A vitamin:
    138 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    60 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 1050 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    232.1 g

Zsír

  • Összesen
    331.5 g
  • Telített zsírsav
    114 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    147 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    43 g
  • Koleszterin
    1163 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4583.1 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    202 mg
  • Kálcium
    273 mg
  • Vas
    37 mg
  • Magnézium
    296 mg
  • Foszfor
    2695 mg
  • Nátrium
    1051 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.3 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    1331 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    578 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    182 mg
  • D vitamin:
    211 micro
  • K vitamin:
    66 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    72 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    372 micro
  • Kolin:
    679 mg
  • Retinol - A vitamin:
    552 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    184 micro
  • β-crypt
    240 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    300 micro
Összesen 4205 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    14.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    195 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    115 mg
  • Nátrium
    45 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    13 micro
Összesen 179 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kacsacombokat és kacsamelleket megmossuk, és bőrüket beirdaljuk. A fűszerekkel bedörzsöljük.
  2. Forró serpenyőben 1-2 percig sütjük mindkét oldalukat. Ezután a bőrös felükkel felfelé szépen elrendezzük a tepsiben.
  3. A hagymát, a narancsot és az almát megpucoljuk, és gerezdekre vágjuk. Szépen a kacsa köré pakoljuk őket.
  4. Alufóliával letakarva 1-1,5 órát sütjük. Majd az alufóliát levéve még 20-30 percre visszatesszük, had piruljon a tetejük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 120 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 225
  • Tegnapi nézettség: 51
  • 7 napos nézettség: 234
  • Össznézettség: 197408
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Idén is kacsa került az asztalra karácsonykor. Isteni finom párolt káposztával vagy majonézes burgonyasalátával is. Számomra megunhatatlan.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek