Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült kacsacomb és kacsamell

Sült kacsacomb és kacsamell
Sült kacsacomb és kacsamell
130 perc / előkészület: 10 perc sütés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Idén is kacsa került az asztalra karácsonykor. Isteni finom párolt káposztával vagy majonézes burgonyasalátával is. Számomra megunhatatlan.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kacsacombokat és kacsamelleket megmossuk, és bőrüket beirdaljuk. A fűszerekkel bedörzsöljük.
  2. Forró serpenyőben 1-2 percig sütjük mindkét oldalukat. Ezután a bőrös felükkel felfelé szépen elrendezzük a tepsiben.
  3. A hagymát, a narancsot és az almát megpucoljuk, és gerezdekre vágjuk. Szépen a kacsa köré pakoljuk őket.
  4. Alufóliával letakarva 1-1,5 órát sütjük. Majd az alufóliát levéve még 20-30 percre visszatesszük, had piruljon a tetejük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 67
össznézettség: 111 259
elküldve: 8
receptkönyvben: 157
elkészítve: 19/19
Facebookon megjelent: -

szakács

Bettyke

Mióta szakács: 2012.07.08.
55 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

narancsos kacsa, kacsa almával és naranccsal, kacsasült

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1050
kacsacomb 4 közepes db
kacsamell 2 közepes db
majoranna 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
alma 1 közepes db
narancs 1 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db