Kedvenc sütid árulkodik rólad!

Lehet az egy linzer, egy szerény zabpelyhes keksz, egy kifinomult macaron vagy egy klasszikus brownie, most minden kiderül!

Mogyoróvajas keksz sós karamellel recept

Árulkodó lehet az is, hogy kedvenc édességedet mivel eszed. A kekszeket például mártogathatod tejbe, de lekvárral, csokikrémmel is leöntheted, sőt, akár fagyiba is dobálhatod őket.

Számtalan édesség létezik és rengeteget szerethetünk egyszerre, de mindenkinek van egy nagy kedvence, ami a legközelebb áll hozzá, és ami elárulja, milyen is ő valójában!

Mazsolás keksz

Ha ez a kedvenced, akkor valószínűleg hagyomány tisztelő vagy, és talán egy picit régimódi. Nem vagy különösen kalandvágyó, inkább a kandalló előtt olvasgatsz egy jó könyvet egy kényelmes fotelban ücsörögve…

Biscotti

Kicsit nehéz eset vagy és keménynek tűnhetsz azok számára, akik nem ismernek túl jól. De ha azonban veszik a fáradságot, hogy megismerjenek, rájönnek, hogy érzékeny és szentimentális is tudsz lenni.

Macaron

Elegáns vagy és kifinomult, sőt, mondhatni fantasztikus - és ezzel tisztában is vagy. Mindenben jól nézel ki és jól is érzed magad, az alkalom nem számít!

Snickerdoodle

Indokolatlanul szerény vagy, és senki nem érti miért, hiszen mindenki szeret téged, mert imádnivaló vagy, mégis sokszor alulértékelnek.

Oreo

Játékos vagy és szórakoztató, bárkivel jól kijössz, és bármire készen állsz.

Linzeres keksz

Te vagy a legszerethetőbb!

Gyömbéres keksz

Pimasz vagy és őrült, igazi adu ász. Nem félsz kimondani, amit gondolsz, és mindig kiállsz magadért. Határozottan merész, de ettől még nagyon édes is vagy.

Mogyorós keksz

Intelligens vagy, és ezen felül lefegyverző is. Nyugalommal és türelemmel kezeled a nyomást és a kritikus helyzeteket.

Szivárvány torta

Abszolút megosztó vagy - imádnak vagy utálnak, de legtöbbször csak félreértenek, ami nem szerencsés, hiszen csak próbálod jól érezni magad!

Omlós keksz

Csendes vagy, és néha úgy érzed, mintha észre sem vennének, de nem vagy alulértékelt, hidd el! Csodálatos vagy, és ezt mindenki tudja. Az emberek kíváncsiak rád!

Csokis keksz

Mondhatni, hogy tökéletes vagy! Mindenkit szeret téged, hiszen miért is kötnének bele valakibe, aki úgy jó, ahogy van...

(via: huffingtonpost)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Ezt eszitek a Szigeten! – Nosalty Vox Pop a Sziget...

Két év kihagyás után végre újra dübörög a Hajógyári-sziget. Bár a SZIGET Fesztivál hagyományosan nem a gasztronómiáról szól (bár a felhozatal évről-évre pazarabb), a Nosalty Vox Pop különkiadásában azt kérdeztük a Szitizenektől, mit esznek, amikor éppen nem isznak?

Nosalty