r
Nosalty Logó

Diós és mazsolás zabfalatok

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Ágica-92
Diós és mazsolás zabfalatok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 10% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A sütőpapír kenéséhez

Összesen 638 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A sütőpapír kenéséhez

Összesen 3823 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A sütőpapír kenéséhez

Összesen 443 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.7 g

Zsír

  • Összesen
    34.1 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    623.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    133 mg
  • Foszfor
    389 mg
  • Nátrium
    17 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75.2 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    13.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    208 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    204 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    50 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 638 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    76.1 g

Zsír

  • Összesen
    204.6 g
  • Telített zsírsav
    100 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    391 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3739.7 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    415 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    796 mg
  • Foszfor
    2336 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    21 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    451.4 g
  • Cukor
    137 mg
  • Élelmi rost
    56 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1245 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    264 micro
  • Kolin:
    103 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1221 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    301 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    313 micro
Összesen 3823 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    23.7 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    433.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    92 mg
  • Foszfor
    271 mg
  • Nátrium
    12 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.3 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    9.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    144 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    142 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 443 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A sütőpapír kenéséhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Előmelegítjük a sütőt 160°C-ra (hőlégkeveréses).
  2. A tejben feloldjuk a sütőport.
  3. A cukrot habosra keverjüka puha vajjal, majd hozzáadjuka zabot, a lisztet, az apróra felkockázott diót és mazsolát, végül a sütőporos tejet.
  4. Addig gyúrjuk,míg egy kemény tésztát nem kapunk. Sodrunk belőle egy kb. 15 cm átmérőjű gurigát, és 1 cm-es karikákat vágunk belőle.
  5. Sütőpapírt rakunk a tepsibe, kicsit bekenjükvajjal, majd rárakjuka kekszeket, és berakjukőket sülni20-25 percre.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 216
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 17743
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 21.

Receptkategóriák

Diós és mazsolás zabfalatok
Ágica-92 47 recept

Finom és egészséges.:) A Good Food áprilisi számában bukkantam rá.:)

Hozzávalók

A tésztához

A sütőpapír kenéséhez

Címlapról ajánljuk