31 étel, amit most márciusban mindenképpen készíts el, mert gyönyörű

Télzáró, tavasznyitó ételek érkeznek az e havi listába, 31 olyan recept, ami szépségével, ízével bevezet minket a farügyezésbe, és leszámol a hideggel. Tekintsünk előre, legyünk optimisták, és addig is főzzünk kreatív, újszerű, csodás fogásokat!

  1. 1.

    Pasta al Limone - Citromos tészta

  2. 2.

    Öt hozzávalós parmezános csirkemell

  3. 3.

    Zöldséges édesburgonya-püré

  4. 4.

    Krémesen lágy, hajtogatott rántotta

  5. 5.

    Színes saláta kesumajonézzel

  6. 6.

    Garlic bread, a fokhagymás-fűszervajas bagett

  7. 7.

    Vegán csiperkegomba-krémleves pirított gombával

  8. 8.

    Csípős koreai coleslaw

  9. 9.

    Borsos fonott kifli

  10. 10.

    Gyors maniókasüti

  11. 11.

    Spenótkrémleves Kriszti konyhájából

  12. 12.

    Vegán mini kakaós csigák

  13. 13.

    Ázsiai stílusú mázas-ragacsos oldalas

  14. 14.

    Krémes céklás rizottó

  15. 15.

    Enchilada tépett csirkemellel

  16. 16.

    Sütőben sült fokhagyma

  17. 17.

    Zöldséges stir fry

  18. 18.

    Legfinomabb medvehagymapesztós tészta

  19. 19.

    Zöldborsókrémleves gombachips-szel

  20. 20.

    Rákóczi-túrós piteformában

  21. 21.

    1-2-3-4-5 kacsamell

  22. 22.

    Ricottás-spenótos töltött kagylótészta

  23. 23.

    Pekándiós-csokoládés keksz

  24. 24.

    Krémes fodroskel-pestós spagetti

  25. 25.

    Palak paneer házilag

  26. 26.

    24 órás Pho-leves vegyes csontokból

  27. 27.

    Medvehagymás-sajtkrémes pogácsa

  28. 28.

    Mediterrán orzosaláta

  29. 29.

    Medvehagymás tojássaláta

  30. 30.

    Kulleraugen

  31. 31.

    Gyömbéres-újhagymás ételízesítő

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek