28 étel, amit februárban el kell készítened

Február a farsang időszaka, így igyekeztünk olyan recepteket válogatni (az elmaradhatatlan fánkok mellett), amik bármely farsangi mulatságon megállják a helyüket.

  1. 1.

    Nagymama csörögefánkja

  2. 2.

    Sajtgolyók

  3. 3.

    Sörtésztás halfalatkák uborkás majonézzel

  4. 4.

    Fahéjas cukros sütőben sült fánk

  5. 5.

    Babos ropogós joghurttal

  6. 6.

    Éclair fánk kardamomos töltelékkel

  7. 7.

    Camembert sajt diós panírban, áfonyával

  8. 8.

    Korianderes burgonyafőzelék szójafasírttal

  9. 9.

    Caprese golyók joghurtos mártogatóval

  10. 10.

    Mini képviselőfánkocskák

  11. 11.

    Kati néni vajas-túrós pogácsája

  12. 12.

    Túrófánk Emőke konyhájából

  13. 13.

    Hájas tészta gesztenyével töltve

  14. 14.

    Puncsgolyó

  15. 15.

    Túrós csörögefánk egyszerűen

  16. 16.

    Rántott avokádó

  17. 17.

    Szalagos krumplifánk

  18. 18.

    Isler egészségesen

  19. 19.

    Szalagos fánk Coook konyhájából

  20. 20.

    Zöldfűszeres-fetás párnácskák

  21. 21.

    Lekváros linzer

  22. 22.

    Rántott palacsinta Marzocco konyhájából

  23. 23.

    Mákos fánkgolyók Iluskától

  24. 24.

    Ujjszopogatós csirkeszárnyak

  25. 25.

    Kávéhabos profiterol

  26. 26.

    "Az igazi" svéd húsgolyók

  27. 27.

    Aszalt szilvával kelt fánk

  28. 28.

    Pirított, ropogós csicseriborsó

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek