r
Nosalty Logó

Zöld kevert süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Zöld kevert süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez

Összesen 916 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez

Összesen 3655 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez

Összesen 228 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.8 g

Zsír

  • Összesen
    23.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    880.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    237 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    371 mg
  • Nátrium
    170 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    163.1 g
  • Cukor
    97 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    124.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    71 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    131 micro
Összesen 916 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.2 g

Zsír

  • Összesen
    93.9 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    51 g
  • Koleszterin
    194 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3523.6 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    78 mg
  • Kálcium
    948 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    306 mg
  • Foszfor
    1486 mg
  • Nátrium
    681 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    652.5 g
  • Cukor
    386 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    498.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    105 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    295 micro
  • Kolin:
    229 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    284 micro
  • β-crypt
    112 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    526 micro
Összesen 3655 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    5.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    220.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.8 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 228 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A lisztbe belekeverjük a sütőport, és a szódabikarbónát.
  2. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, a legvégén a dió aromát. Tetejére hagyjuk a fahéjat és a gyümölcsöket.
  3. Alaposan összekeverjük. A nokedli tésztánál kicsit hígabb állagú lesz.
  4. Zsírozott, lisztezett magasabb falú tepsibe öntjük.
  5. Jó sűrűn rászórjuk a megmosott, meghámozott, darabokra vágott gyümölcsöket.
  6. Kevés fahéjjal megszórjuk a gyümölcsök tetejét.
  7. Közepesnél kicsit gyengébb lángon 30-40 percig sütjük! Tűpróba!!!
  8. Még melegen megszórjuk porcukorral, kockákra vágjuk, és megesszük!! Másnapra is ugyanolyan puha marad... ha még addigra marad a sütiből! Jó étvágyat kívánok!
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 23
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3369
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hónap vége felé, már nagyon ürül a kassza, de sütit azért szeretne a Család!... Így ezt a nagyon egyszerű, gyors, és nagyon finom sütit szoktam gyártani! Csak a gyümölcsök változnak rajta, szezonnak megfelelően. Ha még nem próbáltad, érdemes kipróbálni!

Hozzávalók

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...